IKT tanácsadók, akik megoldják a godíuszi csomókat
mood

Pályázat menedzsment

Termék leírás

A pályázat menedzsment szolgáltatásunk elősegíti, hogy a közbeszerzési szabályok (Bundesvergabegesetz) hatálya alá eső beszerzéseket ügyfeleink zökkenőmentesen le tudják bonyolítani. Mi pontosan ismerjük a műszaki lehetőségeket és azt is, hogy mit tud nyújtani a piac, ezért segítségünkkel ügyfeleink olyan megoldások beszerzését tudják elérni, amelyek a  leginkább megfelelnek igényeiknek.

A pályázat menedzsment körében az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk:

  • Követelményelemzés
  • Beszállítói piac elemzés
  • Pályázati anyagok elkészítése
  • Piaci ismereteken alapuló, olyan pályázati felhívások elkészítése, ami nem csupán a formális elvárásoknak felel meg, hanem műszaki és üzleti szempontból is optimális
  • Teljes körű támogatás a pályázati folyamatban, valamint a szerződéskötési tárgyalások segítése
  • A pályázati eredmények kiértékelése és javaslattétel a beszállító kiválasztására

A pályázati kiírásban megfogalmazott követelmények maradéktalan teljesülésének biztosítása érdekében  vállaljuk a megvalósítás ellenőrzését, valamint az átvétel előtti tesztelést is.

Mi teszi ezt a terméket egyedivé?

Kereskedőktől és szolgáltatótól független IKT szakértők vagyunk, valamint  jól ismerjük a piacot, ezért hatékonyan tudjuk segíteni az ön számára optimális megoldást kiválasztását.

Cél közönség

Azok az IKT felhasználók és üzemeltetők, akiknek alkalmazniuk kell a közbeszerzési előírásokat, továbbá mindazon szervezetek, amelyek jól meghatározott beszerzési folyamattal rendelkeznek, és céljuk, hogy a lehető legjobb megoldás kiválasztása a beszállítói ajánlatok közül.

© ICT-META Consulting EEIG 2013