IKT tanácsadók, akik megoldják a godíuszi csomókat
mood

Beszélj a szakértővel

Termék leírás

A „beszélj a szakértővel” a workshop és az off-line elemzés kombinációja, az ön igényeihez és szükségleteihez igazítva, az alábbi területeken:

  • Szélessávú hálózatok (mely tartalmazza az aktív és passzív LAN és WAN elemeket, különös tekintettel a nyílt hozzáférésű hálózatokra)
  • Multimédiás adatbázisok (jogi információs rendszerek, parlamenti és kormányzati rendszerek, audio és video archívumok, valamint ezeknek a munkafolyamatba történő integrációja)
  • Adat archiválás és tárolás (információ kezelés, információmentés, katasztrófa helyreállítási stratégia, információbiztonság)
  • Minden más, egyéb speciális tanácsadói szoláltatásainkhoz kapcsolódó IKT terület

A „Beszélj a szakértővel” alapeleme egy fél napos workshop az ön és a mi szakembereink részvételével, amelynek célja az ön helyzetének közös áttekintése és problémák azonosítása. A hatékonyság érdekében a workshop igényel némi előkészületet. A workshopot követően egy jelentést készítünk önnek, amelyben összegezzük a workshop eredményeit és a továbblépésre vonatkozó javaslatokat fogalmazunk meg.

Mi teszi ezt a terméket egyedivé?

A „Beszélj a szakértővel” egyszerű, formalitásoktól mentes tanácsadási szolgáltatás. Pár napon belül, olyan eredményekkel tudunk szolgálni, amelyekre szakértelmünk segítségével optimális megoldást találhat problémáira. A „Beszélj a szakértővel” szolgáltatásunkért előre meghatározott, fix összegű díjat  kérünk. A szolgáltatás megrendelése a későbbiekre nézve semmilyen kötelezettséget nem ró a megrendelőre.

Cél közönség

Minden szervezet működtet IKT infrastruktúrát és szembesülhet a fentebb említett problémákkal. A „Beszélj a szakértővel” szolgáltatás egyike azon ritka tanácsadói termékeknek, amelyek nemcsak a nagy költségvetésű szervezetek, hanem a kis és közepes méretű vállalatokozások számára is megfizethető.

 

© ICT-META Consulting EEIG 2013