IKT tanácsadók, akik megoldják a godíuszi csomókat
mood

A cégről

Az ICT-META nemzetközi tanácsadói és kutatás-fejlesztési (K+F) platform 2007-ben jött létre, ugyanakkor tagjaink nagy gyakorlattal rendelkező, hosszú múltra visszatekintő kis és közepes méretű vállalkozások. A platform keveréke az alapítók dinamizmusának és egy jól felépített vállalat tapasztalatának és bizonyított megbízhatóságának.

Alapításakor az ICT-META volt Ausztriában az első nemzetközi tanácsadói és K+F platform, ugyanakkor az  ICT-META nem egy egyesület, hanem egy olyan vállalkozás, amely rendelkezik a K+F platformok minden funkcionalitásával is.

Az ICT-META önmagában egy nem profit orientált szervezet, amelynek elsődleges célja a tagok közötti együttműködés megszervezése révén az egyes tag vállalkozások profitorientált üzleti tevékenységének az elősegítése.

Az ICT-META nyitott más csatlakozni kívánó szervezetek számára is.

A ICT-META vállalkozási formája az Európai Gazdasági Érdekközösség, amely egyesíti a tagok képességeit (know-how, emberi és pénzügyi erőforrások), ezáltal számos, más vállalkozási formákban nehezen megvalósítható értéket nyújt ügyfeleinek. Ezen értékek közül a legfontosabbak:

  • Szolgáltatások széles körét nyújtjuk
  • Egy nemzetközi vállalat földrajzi hátterét biztosítjuk
  • Európai uniós jognak megfelelően alapított vállalkozás
  • Stabil és folytonos működés
  • Költséghatékonyság működés

Röviden , a mi szolgáltatásainkat igénybe véve ügyfeleink egyszerre tapasztalhatják meg, a nagyvállalat megbízhatóságát valamint a kis vállalkozások rugalmasságát és elhivatottságát.

 

© ICT-META Consulting EEIG 2013